Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Λογοκρισία ΜΜΕ υπέρ Χρυσής Αυγής

       Αγαπητέ μου άνθρωπε, (φίλο δε σε λέω!) όποιος η όποια και αν είσαι, εγώ θα σου απαντήσω επώνυμα ως δειλός που είμαι όπως με αποκαλείς, ενώ εσύ ο θαρραλέος παραμένεις ανώνυμος (δεν χαραμίζω το χρόνο μου να σε βρω από το e-mail!).
       Όσο αφορά τη Χρυσή Αυγή, διάβασε την ανάρτηση παρακάτω (προτίμησα να απαντήσω με σχόλιο σε σχετική ανάρτηση) για να σου επισημάνω τα εξής:
       Είδα ανάρτηση όπου ο κ Κασιδιάρης σχολίασε ως απεργό βουλευτή τον Π Καμμένο όταν μέσα στη βουλή είπε ότι η θέση μας είναι στο δρόμο δίπλα στο λαό και κάλεσε τους βουλευτές του να αποχωρήσουν!
       Όντως τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ τους είδαμε στην Γερμανική πρεσβεία και στη συγκέντρωση στο δρόμο να τρώνε τα χημικά στη μάπα, που ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
       Μου λες για τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων. Ε και! Και ο Σημίτης με 40%+ έβγαινε ήταν πατριώτης; Ο Σύριζα πήγε από 4% πήγε 2,5 % απόσταση να γίνει κυβέρνηση!!! Παίζοντας το παιχνίδι των ΜΜΕ για να γίνει ο πόλος που θα τραβούσε μπροστά την μνημονιακή ΝΔ του προδότη του Σαμαρά!  Αυτό το παιχνίδι που παίζεται τώρα εσείς για να πιάσετε και να ξεπεράσετε το 20%! Και δυστυχώς μπορεί να παίζεται αυτό το παιχνίδι από προσκυνημένους και ΜΜΕ χάριν της αφέλειας (τι αφέλειας, ηλιθιότητας) των Ελλήνων.
       Απέναντι στα ΜΑΤ της χουντικής κυβέρνησης ΔΕΝ σας είδα να προβάλλεται τα μπράτσα σας! Μέχρι να ξεκαθαρίσετε με τους ακροαριστερούς ποιοι από σας είναι οι μπαχαλάκηδες και οι κουκουλοφόροι που βοηθούν το καθεστώς να διαλύει τον αγώνα του λαού για τα δίκαια αιτήματα του, αντικειμενικά, είσαστε μόνο για τα πανηγύρια!
       Και δυστυχώς για όλους μας υπάρχει πολύς κόσμος που σας πιστεύει!
Υ/Γ επειδή έχω βαρεθεί το παιχνίδι των ανώνυμων προκλήσεων με e-mail δεν πρόκειται να ξανά απαντήσω.  

Μάκης Αρμενιάκος  

πηγή:ramnousia.com

Λογοκρισία ΜΜΕ υπέρ Χρυσής Αυγής

Λογοκρισία ΜΜΕ υπέρ Χρυσής Αυγής

«Το αμοντάριστο βίντεο του Παναγιώταρου». Με αυτόν τον τίτλο αποκαλύπτει το Κουτί της Πανδώρας, το δημιουργικό μοντάζ που προχώρησαν ορισμένα μέσα ενημέρωσης για να καλύψουν τη Χρυσή Αυγή.

Μείζον ζήτημα ανακύπτει από την υπόθεση που φέρνει στη δημοσιότητα το Κουτί της Πανδώρας. 

Ορισμένα μέσα ενημέρωσης έκοψαν από το βίντεο με τις αποδοκιμασίες πολιτών στην Τρίπολη κατά του βουλευτή κ. Ηλία Παναγιώταρου, για να μην εκθέσουν τη Χρυσή Αυγή.

Δεν δίστασαν να κόψουν, να λογοκρίνουν, να εξαφανίσουν με λίγα λόγια, πλάνα που δείχνουν συνεργάτη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής να προβαίνει σε χυδαίες εκφράσεις κατά των πολιτών της Τρίπολης που αποδοκίμασαν τον κ. Παναγιώταρο.

Στο βίντεο που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το Pheme.gr φαίνεται συνεργάτης του κ. Παναγιώταρου να προκαλεί και να βρίζει με χυδαίο τρόπο τους πολίτες στην Τρίπολη, δείχνοντας τους με τα δάκτυλα του ότι θα τους γαμ…

Η υπόθεση της πρωτοφανούς στα χρονικά λογοκρισίας είναι προδήλως σοβαρή και πρέπει άμεσα να απασχολήσει τις συνδικαλιστικές ενώσεις για το βρώμικο ρόλο που διαδραματίζουν ορισμένα, κατ’ επίφαση όπως αποδεικνύεται, μέσα ενημέρωσης.

Όταν ορισμένοι δεν διστάζουν να φτάσουν στο σημείο να κόψουν πλάνα, τα οποία δεν είναι της αρεσκείας τους, κατά παράβαση κάθε κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, είναι ικανοί για οτιδήποτε. Δείτε το βίντεο, δίχως το… δημιουργικό μοντάζ που έκαναν φιλικά προς τη Χρυσή Αυγή μέσα ενημέρωσης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ