Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ε Ε Έρχεται την Τρίτη στις 9 Οκτωβρίου η Μέρκελ!

       Δεν ξέρω που πάει το μυαλό σας εσάς αλλά το δικό μου δεν μπορεί να πάει αλλού παρά μόνο σε επικοινωνιακό τέχνασμα!!!
       Φαίνεται πλέον ότι εκτός από τη παραφιλολογία για έκρυθμη κατάσταση και ενδεχόμενου χάους, όντως τα πράγματα είναι σοβαρά και το μνημόνιο για να προχωρήσει, με όλα τα δεινά για μας και την τεράστια λεηλασία μας γι’ αυτούς, χρειάζεται πρώτου μεγέθους (βαρύ πυροβολικό) θεατρίνους!
       Τολμώ να προβλέψω ότι, η Ελπίδα στους Έλληνες για φως στην άκρη του τούνελ δια στόματος Μέρκελ μαζί με συγχαρητήρια για τις θυσίες μας και την ωριμότητά μας ΑΛΛΑ και την επισήμανση της αλλαγής του κλίματος στην Ευρώπη για την Ελλάδα, χάρη στον Σαμαρά και την κυβέρνησή του, που ΠΡΕΠΕΙ να στηρίξουμε γιατί είναι η ΜΟΝΗ μας ΕΛΠΙΔΑ, θα είναι το μενού!
       Υπολογίζω ότι επειδή η καλλιέργεια φόβου δεν περνάει πια, αλλάζουμε τακτική με περισσότερο καρότο και λιγότερο μαστίγιο.
       Σε κάθε περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να τις επιφυλάξουμε την υποδοχή που της αρμάζει!
Μάκης Αρμενιάκος  

πηγή:ellinasasfalistis

Έρχεται την Τρίτη στις 9 Οκτωβρίου η Μέρκελ - Ετοιμαστείτε για "υποδοχή ήρωα"

Φωτογραφία για Έρχεται την Τρίτη στις 9 Οκτωβρίου η Μέρκελ - Ετοιμαστείτε για υποδοχή ήρωα

Και ναι κυρίες και κύριοι επιτέλους ο πιο "αγαπητός" ηγέτης -και ιδιαίτερα στους Έλληνες- έρχεται στην χώρα μας. Φυσικά και πρέπει να της ετοιμάσουμε μια μεγαλοπρεπή υποδοχή που μόνο στη Μέρκελ θα αξίζει Εμείς προτείνουμε στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων των 2 χωρών, να κάνει η κ. Μέρκελ μια βόλτα σε όλο το κέντρο της Αθήνας με ανοιχτή λιμουζίνα για να μπορεί ο ήλιος της χώρας μας να χαϊδέψει το όμορφο προσωπάκι του θηλυκού Χίτλερ (μπρρρ ανατρίχιασα και μόνο με την εικόνα)!

Η Μέρκελ θα έρθει την Τρίτη 09/10 και αποδέχθηκε την πρόσκληση Σαμαρά τόσο τον Αύγουστο όσο και μέσω της συνέντευξης που έδωσε χθες στην εφημερίδα Handelsblatt.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της Μέρκελ Στέφεν Ζάιμπερτ θα πρόκειται για μια «επίσκεψη εργασίας» στην διάρκεια της οποίας τα κύρια θέματα συζήτησης θα είναι «η κατάσταση στην Ελλάδα, η κατάσταση στην ευρωζώνη, διεθνή θέματα και οι διμερείς σχέσεις των δύο χωρών».
psifiakoohiro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ