Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΝΛΕΡΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ



       Βροντερό παρόν από τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την πλατεία Πλατάνου και τους παρακείμενους δρόμους, και έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο της εφορίας!
       Επιτέλους η Λεριακή κοινωνία έδειξε πως

 έχει τη διάθεση να εναντιωθεί και να διεκδικήσει από την πολιτεία ότι θεωρεί δίκαιο για τον τόπο μας και τα γύρω νησιά που πλήττονται από αυτή την άδικη απόφαση.
       Δεν είχα τη χαρά να ζήσω από κοντά αυτήν την συγκέντρωση (είμαι με νάρθηκα και πατερίτσα!) αλλά από όσα μου μετέφεραν και τις φωτογραφίες που είδα και αναρτώ, κατάλαβα ότι επρόκειτο ίσως για την μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών!
       Συγχαρητήρια σε όλους όσους οργάνωσαν ή με όποιον άλλον τρόπο βοήθησαν στην επιτυχία της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, αλλά ΚΥΡΙΩΣ στον καθένα και την καθεμία από τον κόσμο που άφησαν τις δουλειές τους και έδωσαν το βροντερό παρόν.
       Ίσως αυτή η συγκέντρωση να μην φτάνει για να ανακληθεί η απόφαση του υπουργού για το κλείσιμο της ΔΥΟ Λέρου αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό βήμα της τοπικής μας κοινωνίας στην κατεύθυνση να συμμετέχει και να συνδιαμορφώνει τις αποφάσεις που επηρεάζουν και καθορίζουν την ζωή της.
       Εύχομαι καλή συνέχεια!
Μάκης Αρμενιάκος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ