Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Μια είδηση που έκαναν γαργάρα όλα τα ελλαδικά ΜΜΕ! (Γιατί άραγε;;;)


       Με ποιο δικαίωμα τα blogs αναρτούν ειδήσεις που δεν βρίσκονται στην ειδησεογραφία των μεγάλων έγκυρων και ανεξάρτητων καναλιών;
       Ποιον ενδιαφέρει τώρα το γεγονός ότι ο κ Βαρδινογιάννης καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση;
       Εδώ δεν συγκινήθηκε ούτε ο αδιάφθορος Χατζηνικολάου που δεν το έκανε, όχι εξώφυλλο αλλά ούτε καν στα ψιλά της real group (εφημερίδα, ράδιο, ιστοσελίδα)
       Εδώ μιλάμε για ενημέρωση (ταγεράκια της Μέρκελ) και όχι για δικαστικά κουτσομπολιά!
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:attikanea
Μια είδηση που έκαναν γαργάρα όλα τα ελλαδικά ΜΜΕ! (Γιατί άραγε;;;)
 
 Διαβάστε την και θα διαπιστώσετε ότι δεν την ξέρετε!Απανωτά τα χτυπήματα της μοίρας για τον γόνο της γνωστής οικογένειας...

Πάνε τέσσερα χρόνια από τότε που μια ανείπωτη τραγωδία χτύπησε το σπιτικό Παύλου – Τζίνας. Ήταν τότε που επίσημα και με τη βούλα ο πάλαι ποτέ ζάμπλουτος επιχειρηματίας έγινε σε μια νύχτα “πτωχός”. Την είδηση θα είχαν δημοσιεύσει σε πράϊμ-τάϊμ το MEGA και το Star, αλλά ας όψονται οι ρεπόρτερ-τζιμάνια του Aman To Mati Mou που πρόλαβαν και την έβγαλαν στον αέρα στο τσακ, αφήνοντας το MEGA στα κρύα του λουτρού να παίζει ρεπορτάζ-κονσέρβα της Μαρίας Παπαδή για το ίδρυμα Ελπίδα της κυρίας Μαριάννας.
Διάφοροι κακόβουλοι θεώρησαν τότε οτι η πτώχευση ήταν μουσαντένια, χωρίς να βλέπουν την πραγματικότητα που ήθελε την Τζίνα να ξενοπλένει και τον Παύλο να κάνει δουλειές του ποδαριού για να τα φέρουν βόλτα.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, αποκαλύπτεται οτι η οικογένεια έχει τώρα να αντιμετωπίσει και νέο χτύπημα της μοίρας: Απόφαση δικαστηρίου που θεωρεί την πτώχευση – άκουσον άκουσον! – “δόλια”, καταδίκασε τον Παύλο Βαρδινογιάννη σε φυλάκιση 4 ετών.
Η είδηση όπως ήταν φυσικά θεωρήθηκε “αμελητέα” από ΟΛΑ τα ΜΜΕ της Ελλάδας και δημοσιεύτηκε στην Κύπρο από το ανάλγητο iKypros.com, το οποίο όπως φαίνεται δεν δείχνει καμμια ευαισθησία στο να δημοσιεύει ειδήσεις για οικογένειες βαριά χτυπημένες από τη μοίρα.
Ελπίζουμε οτι η δικαιοσύνη θα αναλογιστεί τις κοινωνικές προεκτάσεις της απόφασης και θα δείξει την αρμόζουσα επιείκια ώστε ο Παύλος να μην βρεθεί στο κελί 33 αλλά να εκτίσει την ποινή του δίπλα στην οικογένειά του. Στο φτωχικό Κολωνάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ