Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Φρούριο η Αθήνα για την υποδοχή Μέρκελ

       Η Ευρώπη των διαμαρτυριών, των απεργιών και των διαδηλώσεων. Η Ευρώπη των αφανισμένων κεκτημένων! Η Ευρώπη των χιλιάδων αστυνομικών και των περιτριγυρισμένων με κάγκελα κοινοβουλίων! Η Ευρώπη των τραπεζιτών και των υποτακτικών τους μισητών πολιτικών ηγετών.
       Η Ευρώπη ως έννοια έχει αποδημήσει, αφήνοντας ένα χώρο με λατινοαμερικάνικο, καμένης γης σκηνικό, με σαφής ενδείξεις για πορεία προς Αφρικάνικα μοντέλα!
       Επαγγελματίες απατεώνες και δοσίλογοι πολιτικοί, με προοπτική διάτονα αστέρα της εξουσίας, κοροϊδεύουν τον κόσμο συνειδητά με ψέματα και υποσχέσεις που τους υπαγορεύουν τα επιτελεία των ολιγαρχιών της πραγματικής εξουσίας, και αποκαλύπτονται πλέον, αμέσως μετά τις εκλογές για το ρόλο τους και τον σκοπό τους, προστατευμένοι απόλυτα από τον καθεστωτικό κρατικό μηχανισμό της κατ’ επίφαση Δημοκρατίας.
       Στις δηλώσεις Σαμαρά για την επίσκεψη Μέρκελ προστέθηκαν και αυτές του Βενιζέλου και Κουβέλη που τόνισαν ότι είναι θετικό γεγονός η επίσκεψη Μέρκελ (αλλοίμονο!) σε μια κρίσιμη στιγμή (μέτρα – ξεπούλημα) για την Ελλάδα!
 ΦΑΣΙΣΤΕΣ – ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ – ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ
 ΣΑΜΑΡΑΣ        ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ        ΚΟΥΒΕΛΗΣ
     ΔΕΞΙΟΙ        ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ       ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:defencenet.gr
Φρούριο η Αθήνα για την υποδοχή Μέρκελ
ImageΕπί ποδός βρίσκεται η λεωφόρος Κατεχάκη με τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ στην Αθήνα.

Σε Κατεχάκη και Αλεξάνδρας αναμένονται να πραγματοποιηθούν αλλεπάλληλες συσκέψεις για την οριστικοποίηση του σχεδίου αστυνόμευσης, καθώς συνδικάτα και αντεξουσιαστές θα προσπαθήσουν να ετοιμάσουν μία "θερμότατη" υποδοχή στην Α. Μέρκελ.

Αν και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, αναμένεται να ενεργοποιηθεί στο σύνολό της σχεδόν το ανθρώπινο δυναμικό της αστυνομικής δύναμης της Αττικής.

Το βέβαιο είναι πως την Τρίτη η Αθήνα θα μοιάζει με φρούριο, αφού χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται στα στενά όρια του Μεγάρου Μαξίμου και της Βουλής, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Διμοιρίες των ΜΑΤ θα είναι ακροβολισμένες στα επικίνδυνα για εκδήλωση επεισοδίων σημεία, ενώ μοτοσικλετιστές των ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Δέλτα θα οργώνουν τους δρόμους της πρωτεύουσας και θα πραγματοποιούν ελέγχους και προληπτικές προσαγωγές.

Την ίδια στιγμή θα έχουν στηθεί ο μεταλλικός φράχτης και τα κιγκλιδώματα έξω από το Κοινοβούλιο, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν και τις πρώτες τους βόλτες στους δρόμους της πρωτεύουσας οι "υδροφόρες" της ΕΛ.ΑΣ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.grα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ