Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!

Όποιος καεί από το χυλό φυσά και το γιαούρτι! Με την εμπειρία μας από την χρήση τεχνασμάτων για την χειραγώγηση των «όχλων¨ μόνο με επιφύλαξη και δυσπιστία μπορούμε πλέον να κοιτάμε κάθε «σωτήρια» ενέργεια! Είναι σε θέση με το κατάλληλο γεγονός να προκαλέσουν συγκεκριμένα συναισθήματα που οδηγούν σε συγκεκριμένες αντιδράσεις – συμπεριφορές με τα επιθυμητά για αυτούς αποτελέσματα! Σε κάθε περίπτωση ας μην περιμένουμε από κανέναν να μας σώσει και ας κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας για εμάς και τη χώρα μας. Όποιος θέλει βέβαια να μας σώσει ας το κάνει, χωρίς ωστόσο να λαμβάνεται υπόψη εως ότου αυτό γίνει και χωρίς να επηρεάζει τη δική μας στάση για να μην εφησυχάζουμε. Για σκεφτείτε το! Μακάρι να μας σώσουν αλλά πόσο πολύ περισσότερο ωφελημένοι ως κοινωνία θα είμαστε και τη βήμα προόδου θα έχουμε κάνει αν επιτέλους κατορθώσουμε και συνεννοηθούμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ και σωθούμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:attikanea

ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!

"ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΠΗ-ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ-ΕΔΩΣΑΝ ΕΛΠΙΔΑ"μου έγραψε η συναγωνίστρια ΦΡΥΝΗ, στέλνοντάς μου και το σχετικό βίντεο που θα δείτε..  Αυτό θέλουμε... Την ΕΛΠΙΔΑ ότι δεν χάθηκαν όλα... κι ύστερα, θα έρθει η ώρα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ!

      Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ! 

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ E.N.D. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 30/09/2012

Δείτε το video

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα όμως είναι οτι μαζικά μέσα "ενημέρωσης"-αποβλάκωσης δεν λένε τίποτα και οι πολιτικοί μας σφυρίζουν υποτίθεται ανύποπτα έχωντας ήδη προδώσει την πατρίδα τους...

Στραβόξυλο είπε...

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα... Δεν μπορεί από το πουθενά να εμφανίζονται ως σωτήρες διάφοροι... Μήπως εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία αφεντικών που θέλουν να μας αποχαυνώσουν; Η μήπως μας θεωρούν τόσο μαλ-κες ώστε να τους πιστέψουμε ότι θα μας σώσουν; Βέβαια μ---κες είμαστε αφού πιστέψαμε πως ο Σαμαράς όπως και ο ΓΑΠ θα μας βγάλουν από την κρίση.

Μάκης Αρμενιακος είπε...

Στραβόξυλο ωραία γράφεις και με σωστά Ελληνικά αλλά διακρίνω μια χαλάρωση στις εκφράσεις σου! που τώρα περνούν (στα όρια!) τον έλεγχο αλλά δεν απέχουν και πολύ από το να κοπούν αν προχωρήσεις ένα δυο βήματα παραπάνω!!! ΠΡΟΣΕΧΕ ! χαχα

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ