Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΚΕΛΛΗ        Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας Μιχάλη Σακέλλη.
Ο κ. Σακέλλης παρέδωσε στον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υπόμνημα με τις θέσεις των ελλήνων ακτοπλόων. Τον ενημέρωσε επίσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση στο χώρο της ακτοπλοΐας οριακή, με κίνδυνο ακόμη και να υπάρξει πρόβλημα διασύνδεσης με τα νησιά.


Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος υπογράμμισε ότι η ακτοπλοΐα είναι εθνικό θέμα διότι αφορά το ζήτημα της διασύνδεσης των νησιών και κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην διακοπούν οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, η υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας Μίκα Ιατρίδη και ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Οικονομικών Νότης Μαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ