Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Τέλος εποχής(;) για έναν αρχιδοσίλογο!

       Ένας χυδαίος και υβριστικός τίτλος για ένα σπουδαίο άνθρωπο! Είναι, σε κάθε του κίνηση, φανερή η οδύνη και το μαρτύριο που σήκωσε στους ώμους του δια την σωτηρία της πατρίδος. Είναι συγκλονιστικό το πόσο υπέφερε για τα σκληρά μέτρα που επέβαλε στους αδύνατους και τους φτωχούς από την ανάληψη της ευθύνης για τη σωτηρία όλων ημών.
       Δείτε στο video που ακολουθεί το απαύγασμα της τιμιότητας, της ταπεινότητας, της μετριοφροσύνης, του πατριωτισμού και προπάντων της ειλικρίνειας να ξεπερνά με άνεση την άδικη επίθεση των ανεξάρτητων μαχόμενων δημοσιογράφων, για μια κωλολίστα με 1900 φοροκλέπτες που έβγαλαν  μερικά δισεκατομμύρια στο εξωτερικό, την ώρα που πάσχιζε πολεμώντας και διαπραγματεύονταν σκληρά να σώσει την Ελλάδα!
       Μην απελπίζεσαι ωρέ Βενιζέλο! Είναι θεσμός η αχαριστία των Ελλήνων στους ήρωες και τους ευεργέτες τους. Αντί να σου στήσουν άγαλμα σε πιάνουν στο στόμα τους. Αντί να σου βάλουν 100 αστυνομικούς να σε προστατεύουν από την αγάπη του κόσμου, τολμούν να σε αμφισβητούν.  Ευτυχώς τουλάχιστον που σου έδωσαν και μια BMW αξίας 750.000 ευρώ για να κυκλοφορείς με αξιοπρέπεια!
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:anti-ntp.net
Τέλος εποχής(;) για έναν αρχιδοσίλογο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ