Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Σαμαράς: Θα υποδεχθούμε την Μέρκελ όπως αρμόζει σε ένα ηγέτη μιας μεγάλης δύναμης (video)

       Αυτός ο πολιτικός απατεώνας (όχι άλλα μέτρα, όχι ύφεση, ανάπτυξη, αναδιαπραγμάτευση ΤΩΡΑ) εκφράζει το αίσθημα του Ελληνικού λαού;
       Πριν πάει στη Γερμανία τακτοποίησαν το διακανονισμό της ziemens και τώρα καλεί την Μέρκελ να στηρίξει την κυβέρνηση του και να δει το προτεκτοράτο που της παρέδωσαν στο πιάτο!
       Να σε χαίρεται που σ’ έχει, λεβέντη μου….
        Το Χάρβαρντ σε περιμένει …
       Δείτε το μόλις 30 δευτερολέπτων video (δεν αντέχει κανείς παραπάνω!) 
Υ/Γ το πρώτο σχόλιο στην πηγή:Εχει φοβηθεί πολύ απο αυτά που συμβαινουν..ξερει πως μετραει μέρες…ξέρει πως ΠΑΣΟΚ-ΡΗΜΑΔ διαλυονται ανεπιστρεπτι…

Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:olympia.gr
Σαμαράς: Θα υποδεχθούμε την Μέρκελ όπως αρμόζει σε ένα ηγέτη μιας μεγάλης δύναμης

Με μια δήλωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου προ ολίγου, ο Αντώνης Σαμαράς προειδοποίησε όσους προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την πολιτική κατάσταση.

«Αυτή την ώρα η κυβέρνηση δίνει μάχη σε όλα τα μέτωπα για την αξιοπιστία και τη σωτηρία της πατρίδας ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού», υπογράμμισε.

“Απατώνται όσοι νομίζουν ότι θα αφήσω τη χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Λυπάμαι για αυτούς που γνωρίζουν τι θα πει δημοκρατία και ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ας γνωρίζουν όλοι ότι δεν αποπροσανατολιζόμαστε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα.

Για την επίσκεψη της Αγκελα Μέρκελ είπε ότι είναι μια πολύ θετική εξέλιξη. “Θα την υποδεχθούμε όπως αρμόζει σε ένα ηγέτη μιας μεγάλης δύναμης και μιας φίλης χώρας, όπως είναι η Γερμανία”, είπε χαρακτηριστικά.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ