Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Ο Κ.Μαρκόπουλος "τάπωσε" τον Á.Gurría (ΟΟΣΑ) στο ΣΤΕ

       Τσιμουδιά για την ταμπακιέρα! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλουν οι Γερμανοί στη χώρα μας!
       Και αν οι δωσίλογες Ελληνικές κυβερνήσεις και οι σωτήρες πρωθυπουργοί, αδυνατούν να ψελλίσουν το παραμικρό για το θέμα, υπάρχουν κάποιοι άλλοι που δεν μασάνε τα λόγια τους και το φωνάζουν όπου και όποτε μπορούν στους παγκόσμιους χαρτογιακάδες, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα, αφού αποδεικνύεται ότι ντόπιοι και ξένοι παράγοντες, όλως τυχαίως! ευθυγραμμίζονται πάντα στα μέτρα λιτότητας για το λαό και υπέρ των συμφερόντων των τραπεζών!
       Τον κινέζο έκανε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΟΣΑ που απάντησε στο γραμματέα της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  Κώστα Μαρκόπουλου  μεν, προσπερνώντας το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων δε!!!!
       Να σημειωθεί ότι οι χιλιάδες αυτοκτονίες, η φρίκη και η απελπισία και η διάλυση της Ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας γίνονται (υποτίθεται), για ένα χρέος που είναι μικρότερο από αυτό που μας χρωστούν οι Γερμανοί!
       Ναι! Με όλες τις ρεμούλες, τις κλεψιές και τις απάτες των πολιτικών μας με τις Γερμανικές εταιρείες, το συνολικό μας χρέος είναι σημαντικά μικρότερο από αυτά που μας χρωστούν οι Γερμανοί!
       Με λογιστικό έλεγχο του χρέους και αγωγές του Ελληνικού Δημοσίου κατά των διεφθαρμένων Γερμανικών εταιρειών, και σε σχέση με το Δημόσιο πλούτο της χώρας που ετοιμάζονται να βγάλουν στο σφυρί, η χώρα μας θα ήταν από τις καλύτερες οικονομίες στην Ευρώπη!
       Το πλασματικό χρέος και η επιβληθείσα πείνα των Ελλήνων είναι για να αποδεχθούμε  ως αναγκαίο το ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου στα νύχια των τοκογλύφων των τραπεζιτών και των πολυεθνικών.
Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:defencenet.gr
Ο Κ.Μαρκόπουλος "τάπωσε" τον Á.Gurría (ΟΟΣΑ) στο ΣΤΕ
ImageΣε έκτακτη παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Ευρώπης ο γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  Κώστας Μαρκόπουλους ζήτησε την καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων του Β'ΠΠ, απαντώντας στον ΓΓ του ΟΟΣΑ, Ángel Gurría ο οποίος είχε πει ότι "τελείωσαν τα λεφτά για την Ελλάδα"! Η απάντηση του Κ.Μαρκόπουλου φαίνεται ότι "έτσουξε" τον αξιωματούχο του ΟΟΣΑ αφού έσπευσε να ανταπαντήσει στον Έλληνα βουλευτή αν και δεν το συνηθίζει.
Ας δούμε τι ακριβώς είπε ο Κ.Μαρκόπουλος:

«Ευχαριστώ τον κ. Gurría για την αναφορά στην Ελλάδα και τον συγχαίρω για την ανάλυση του ΟΟΣΑ για την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Κυρίες και κύριοι βουλευτές, η Ελλάδα θέλω να σας ενημερώσω, κλυδωνίζεται από την κρίση.

Θέλω να γνωρίζετε πως βρισκόμαστε στον 5ο χρόνο ύφεσης. Το πρόγραμμα στο οποίο η χώρα μου συμφώνησε με ΕΕ , ΕΚΤ, ΔΝΤ  έχει μέχρι τώρα προκαλέσει μείωση του ΑΕΠ κατά 25%, σε τρία χρόνια έχει προκαλέσει ανεργία υπερδιπλάσια από πριν που είναι τώρα 25%. 

Ειδικά στους νέους κάτω των 25 ετών είναι άνω του 50%. Οι νέοι και ιδιαίτερα οι πλέον μορφωμένοι μεταναστεύουν προς Ευρώπη, Αυστραλία και ΗΠΑ με αποτέλεσμα να χάνουμε πολλά καλά μυαλά και ικανούς ανθρώπους που μας είναι απαραίτητοι για την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Το σχέδιο διασώσεως έχει μειώσει υπερβολικά τις κινητές και ακίνητες αξίες της χώρας και έχει διαλύσει την ιδιοκτησία.

Είπατε κ. Γκουρία ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να δώσουμε στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να της δώσουμε χρόνο.

Σας λέω πως ναι, θέλουμε χρόνο, αλλά θέλουμε και κάτι άλλο. Θέλουμε στήριξη ναι και θετικές δηλώσεις για τη χώρα μου. 
Η συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος έχει ταχθεί υπέρ της παραμονής στο ευρώ, αλλά αυτό θέλει στήριξη από όλους.

Ανάπτυξη δεν έρχεται σε μια χώρα που κλυδωνίζεται η θέση της στο ευρωσύστημα. Τέλος σας ενημερώνω ότι αφού δεν υπάρχουν χρήματα, τότε η ανάγκη των πολεμικών αποζημιώσεων στη χώρα μου είναι πια επιτακτική».

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΟΣΑ απάντησε πως «το θέμα της Ελλάδας υπήρχε χρόνια. Το χρέος της είναι το 2% του συνολικού ευρωπαϊκού και δεν το είχαμε δει. Δεν απομονώσαμε   την περίπτωση της Ελλάδας και τώρα μαζί με Ισπανία και Ιταλία είναι ένα απελπιστικό   πρόβλημα».    

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ