Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Βραβευμένος Μετεωρολόγος Δηλώνει: Ο Τυφώνας Sandy Είναι Κατασκευασμένος !



       Μιας και δεν έχει περάσει καλά καλά μια μέρα από την ανάρτηση για το blog αυτό, είναι καλό να αναφέρω τα εξής. Τι νόημα θα είχε αν αναρτούσα κάτι από τις εκατοντάδες αναρτήσεις για  τον τυφώνα Sandy;
       Ασχολούνται ΟΛΑ τα ΜΜΕ και σχεδόν όλα τα blog και μάλιστα με ρυθμούς ανανέωσης περιεχομένου απλησίαστους για κάτι blogs της κατηγορίας αυτού του blog!
       Αυτή η ανάρτηση όμως είναι μια άλλη προσέγγιση στο θέμα, και που ή συμφωνεί κάποιος είτε όχι με αυτή την εκδοχή, έχει την ευκαιρία να πληροφορηθεί, κάτι που δεν γίνεται ευρέως γνωστό. Αυτό είναι και η επιδίωξη μου, να μην αποφασίζουν οι άλλοι για το τι είναι σωστό που θα πληροφορούμαστε εμείς, αλλά να ακούγονται ΟΛΕΣ οι απόψεις και να αποφασίζουν οι αναγνώστες για το τι, η ποιο από όλα είναι το σωστό, ή ποια είναι η αλήθεια.
       Σε παλαιότερη ανάρτηση είχαμε αναφερθεί στο θέμα του ελέγχου φυσικών και καιρικών φαινομένων, με σημαντικότερη αναφορά στην ομιλία του ΓΓ του ΟΗΕ (video) το 1972 που είχε αναφερθεί στην ανάγκη μετά την συμφωνία για τον πυρηνικό αφοπλισμό, για την προσπάθεια συμφωνίας για τα όπλα ελέγχου καιρικών φαινομένων !
       Δυστυχώς το video που συνοδεύει την ανάρτηση είναι στα αγγλικά ΧΩΡΙΣ Ελληνικούς υπότιτλους.

Μάκης Αρμενιάκος

Βραβευμένος Μετεωρολόγος Δηλώνει: Ο Τυφώνας Sandy Είναι Κατασκευασμένος !


Ο Μετεωρολόγος Scott Stevens δηλώνει σε συνέντευξη στον Alex Jones ότι αυτός και άλλοι συνάδελφοί του μετεωρολόγοι θεωρούν τελείως αφύσικη την δημιουργία καθώς και την πορεία που ακολουθεί ο τυφώνας Sandy!

Επιβεβαιώνει επίσης ότι η τεχνολογία μετατροπής καιρού υπάρχει στις ΗΠΑ από τη δεκαετία του 1960 και σήμερα έχει τελειοποιηθεί.

Περισσότερα:



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο "ΒΡΑΥΕΥΜΕΝΟΣ" ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΩ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΩΣ ΜΑΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Μ'ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ "ΒΡΑΥΕΥΜΕΝΟ" ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ.
-Κ.Β.-

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ