Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

ΧΟΥΝΤΑ! Η Αστυνομία απαγορεύει τις διαδηλώσεις της Τρίτης!

       Τουλάχιστον τα φασιστοειδή του ΠΑΣΟΚ τύπου Χρυσοχοίδη – Παπουτσή κ.α. αναλάμβαναν να καλύπτουν πολιτικά την ΕΛ.ΑΣ και μιλούσαν για σχέδια μετά από σύσκεψη κτλ ενώ επί Φον Αντώνιους Σαμαροαπόβρασμα, Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Αθήνας λέει αποφασίζω και διατάζω την απαγόρευση συνάθροισης κτλ κτλ!
       Για να μην αφήσουν την Ελλάδα λέει ξέφραγο αμπέλι, οι κλέφτες, οι ψεύτες και οι δωσίλογοι που παριστάνουν την κυβέρνηση, θέλουν να φιμώσουν τους Έλληνες για να πεθάνουν χωρίς να κάνουν φασαρία και διασαλευτεί η τάξη!
       Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα από τις διαδηλώσεις των Ελλήνων πολιτών όταν κυκλοφορούν 1,5 εκατομμύριο λαθρομετανάστες!!!!
       Απαγορεύουν τις συναθροίσεις για την ασφάλεια! Ασφάλεια ποιών; Υπάρχει σήμερα ασφάλεια; Όσοι δεν κατέβουν στις διαδηλώσεις και παραμείνουν σπίτι τους κινδυνεύουν περισσότερο από τους διαρρήκτες!!!!
       Θα μπορούσε οποιοσδήποτε να γράφει ώρες για το ήθος και το ύφος της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, αλλά δεν είναι απαραίτητο!
       Οι Γερμανοτσολιάδες στις μέρες μας αναβαθμίστηκαν και εκτελούν χρέη κυβέρνησης!!!!
       Είναι λυπηρό που Έλληνες αξιωματικοί ακολουθούν την τακτική προδοτών πολιτικών λέγοντας πάντα ΝΑΙ, ατιμάζοντας το σώμα και τον εαυτό τους!
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
       Κρίμα!
Μάκης Αρμενιάκος   
πηγή:katohika.gr
ΧΟΥΝΤΑ! Η Αστυνομία απαγορεύει τις διαδηλώσεις της Τρίτης! 
Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Αθήνας με απόφασή του απαγορεύει τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας!
Με πρωτοφανή ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ ενημερώνει ότι απαγορεύονται οι δημόσιες και ομαδικές συναθροίσεις από τις 9 το πρωί ώς τις 10 το βράδυ στην Αθήνα, ενώ απαγορεύεται μέχρι και η κίνηση πεζών στο κέντρο της πρωτεύουσας!
Μάλιστα, στο σχεδιάγραμμα της ΕΛ.ΑΣ. εντάσσεται και η διαδρομή στην Αττική Οδό, από και προς το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.
Διαβάστε την ανακοίνωση:


Η απόφαση της Αστυνομίας «Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από 09.00 ώρα της Τρίτης 09 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την 22.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους:
Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) – Ακαδημίας – δεξιά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – συνέχεια Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Σούτσου Δ. – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – δεξιά Ποταμιανού Ηλία – συνέχεια Ίωνος Δραγούμη – αριστερά Β. Αλεξάνδρου – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – δεξιά Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – δεξιά Αρδηττού – αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ