Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Κάγκελα και ΜΑΤ παντού για να περάσει ο Αχυράνθρωπος της ΧΟΥΝΤΑΣ


       Τη βουλή διαδέχθηκαν οι παρελάσεις, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου! Ναι μέχρι και στην εκκλησία έβαλαν κάγκελα και εκατοντάδες αστυνομικούς για να περάσει ο καταλληλότερος και πιο δημοφιλής πρωθυπουργός!
       Τέτοια δημοκρατία έχουμε να δούμε από τη Χούντα του ΓΑΠ και του Παπαδήμου!!!
       Πρόσκληση για την παρέλαση θέλει ο Έλληνας πολίτης ή διαπίστευση!!! και το ερώτημα που τίθεται είναι: Πως λέγονται οι κυβερνώντες που ΔΕΝ μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά χωρίς κάγκελα και  ΜΑΤ από την οργή του κόσμου, ενώ διατείνονται πως είναι σωτήρες;
       Πως λέγεται ένας πρωθυπουργός που μέσα σε λίγους μήνες έχει κάνει το άσπρο μαύρο και μάλιστα μετά το λεφτά υπάρχουν του ΓΑΠ;
       Πως λέγεται το κωλοσύστημα που δεν επιτρέπει στην λαϊκή θέληση να απομακρύνει τους απατεώνες πολιτικούς που αποδεδειγμένα (αρκεί ένα video μόνο) τους εξαπάτησε; Δημοκρατία;
       Πως λέγονται αυτοί που συμφώνησαν με τα προεκλογικά προγράμματα και τις δεσμεύσεις των κομμάτων που ψήφισαν και εξαπατήθηκαν, αλλά συνεχίζουν να τους υποστηρίζουν; Σοβαροί! Ναι είναι οι σοβαροί που κατηγορούν όλους τους άλλους ως επικίνδυνους και γραφικούς! Είναι οι άνθρωποι που λειτουργούν μέσα σε ένα νέφος μοιρολατρίας, κομματικού φανατισμού, προσωπολατρίας και παθητικού ενδοτισμού! Είναι τα πιστά προβατάκια στα κομματικά μαντριά των αρχηγών λύκων που δέχονται να χύνεται το αίμα τους ως θυσία γιατί οι λύκοι τους έπεισαν πως είναι για το καλό του κοπαδιού!
       Δεν μπορώ να καταλάβω πως ΔΕΝ εμπιστεύονται αυτά που βλέπουν και ζουν, πως παρά τη γενοκτονία του ελληνικού λαού, το Χρέος αυξάνεται, οι σπατάλες, οι αυθαιρεσίες και τα σκάνδαλα αυξάνονται, οι κλέφτες και οι επίορκοι προστατεύονται (λίστες κτλ) και πως ο δημόσιος πλούτος απαξιώθηκε και ξεπουλιέται! Πως σε κάθε νέο μνημόνιο είμαστε σε χειρότερη θέση και πως σε κάθε δόση κατεδαφίζονται οι ελπίδες για ανάκαμψη.
       Πως μπορούν να μην σκέφτονται με όλα αυτά από μόνοι τους και να υιοθετούν τις σκέψεις που τους φυτεύουν στο κεφάλι όσοι δεν υποφέρουν (πολιτικοί), αλλά κερδίζουν (τραπεζίτες- καναλάρχες) από την κρίση; Έλεος πια!
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:defencenet.gr
ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν φέτος οι παρελάσεις, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.
 
Το βλέμμα της Αστυνομίας είναι στραμμένο στη Θεσσαλονίκη για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ενώ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ζήτησε από την ηγεσία της Αστυνομίας να τηρηθεί η νομιμότητα και σε καμία περίπτωση να μην επαναληφθούν στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης εικόνες όπως οι περυσινές, όπου αποδοκιμάστηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο τότε υπουργός Άμυνας.
 
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσαν ότι από την Παρασκευή - οπότε θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη πολιτικοί και άλλοι επίσημοι λόγω του εορτασμού του πολιούχου Αγίου Δημητρίου - μέχρι και την Κυριακή θα βρίσκονται επί ποδός περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί, καθώς οι δυνάμεις της Θεσσαλονίκης ενισχύθηκαν με διμοιρίες των ΜΑΤ, που έχουν φτάσει τόσο από την Αθήνα, όσο και από γειτονικούς νομούς.
 
Γύρω από την εξέδρα θα στηθούν κιγκλιδώματα, ενώ η Αστυνομία θα κάνει και προελέγχους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθηθεί το σχέδιο που εφάρμοσε η ΕΛ.ΑΣ. κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα και έτσι θεατές θα υπάρχουν μόνον δυτικά από την εξέδρα των επισήμων και σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από αυτήν.
 
Αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας και στη μαθητική παρέλαση της Αθήνας την Κυριακή, ενώ η προσέγγιση στην εξέδρα των επισήμων θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις.
 
Επίσης θα γίνουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλους τους Δήμους του Λεκανοπεδίου που περιλαμβάνουν σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους δρόμους που θα γίνουν παρελάσεις. Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα αρχίσει από τις 10.00, ενώ από τις 6.00 το πρωί θα απαγορεύεται σε αυτούς τους δρόμους η στάση και η στάθμευση οχημάτων.
 
Ειδικότερα στο κέντρο της Αθήνας οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά από τις 07.00 στην λεωφόρο Αμαλίας, στη οδό Πανεπιστημίου και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο τμήμα από την οδό Σέκερη έως την οδό Πανεπιστημίου.
 
Ακόμη λόγω της δοξολογίας από τις 06.00 θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Σκουφά, στην οδό Λυβαβηττού, στην οδό Σόλωνος στο τμήμα μεταξύ των οδών Κανάρη και Σίνα και Δημοκρίτου στο τμήμα μεταξύ των οδών Σόλωνος και Σκουφά.
 
Στο Δήμο Πειραιά η Τροχαία θα προχωρήσει σε ρυθμίσεις από τις 09.00 στις οδούς: 34ου Συντάγματος Πεζικού στο τμήμα μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ.Βενιζέλου, Ηρώων Πολυτεχνείου στο τμήμα μεταξύ των οδών Ελ.Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας και Β.Γεωργίου στο τμήμα μεταξύ των οδών Εθν.Αντιστάσεως και Γρηγ.Λαμπράκη.
 
Αναλυτικά τα μέτρα περιλαμβάνουν:
 
-Αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου σε τομείς, με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής.
 
-Ενισχυμένη αστυνομική παρουσία και αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα.
 
-Ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις, για την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων.
 
-Αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους - εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.
 
-Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λπ.) Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε περιοχές που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις.
 
-Παρουσία τροχονόμων στους σταθμούς διοδίων της Χώρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.
 
-Ενημέρωση των πολιτών σε περιπτώσεις κυκλοφοριακών ή άλλων προβλημάτων.
 
-Συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν ειδικούς και γενικούς ελέγχους (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα κ.λπ., καθώς και παραβάσεων που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση).
 
-Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, θα βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, τόσο το προσωπικό, όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας.
 
Επίσης θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως ακολούθως:
 
Παρασκευή (26-10-2012): 16.00-21.00
 
Κυριακή (28-10-2012): 15.00-21.00
 
Στο πλαίσιο αυτό οι οδηγοί παρακαλούνται:
 
-να ενημερώνονται για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου. να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση.
 
-να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
 
-να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους.
 
σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ