Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Ξεπουλήματος συνέχεια: Με τα λεφτά των φορολογούμενων και των μικροκαταθετών σώζεται η EUROBANK του Λάτση.

        Οι προδότες πολιτικοί με ντόπιους και ξένους απατεώνες επιχειρηματίες, στήσανε με την τρόικα ένα χουντικό καθεστώς κατοχής και λυμαίνονται τα πάντα!
       Από κοντά βέβαια εκβιαζόμενοι ή εξαγορασμένοι αξιωματούχοι, συνδικαλιστές και δικαστικοί, μασόνοι ή τσαρλατάνοι σέρνουν τον χορό! Τι μας λείπει για να συμπληρωθεί το απόλυτο; Μα οι θρησκευτικοί ηγέτες! Και αυτό είναι όλο!
       Μην τρελαίνεσαι με τα νούμερα που ακολουθούν, είμαστε ακόμα στην αρχή και τα πρώτα ψίχουλα πάνε στους ντόπιους αβανταδόρους. Όσο τα μέτρα και η πείνα θα αυξάνονται, τόσο οι διαρθρωτικές αλλαγές (μπίζνες) και τα νούμερα θα αυξάνονται!
       Ο Εθνικός μας πλούτος που εμείς δικαιούμαστε θα εξανεμιστεί μαζί με τις ελπίδες μας για το μέλλον, σε ένα απίστευτο φαγοπότι τρισεκατομμυρίων που θα επωφεληθούν αυτοί και παράλληλα  σε μια γενοκτονία που θα επωμισθούμε εμείς.
       Και ο Σάλλας και ο Λάτσης είναι μεγάλοι επιχειρηματίες και μεγάλα λαμόγια επίσης!
       Βέβαια ΚΛΕΦΤΕΣ δεν τους λες, αφού οι πολιτικοί μας τα κλέβουν από εμάς και τους τα δίνουν, αλλά κλεφταποδόχους (επιεικώς) άνετα του φωνάζεις!

Υ/Γ Μια μήνυση εναντίον μου τι κοστίζει; Επώνυμα γράφω και προκαλώ αλλά τσάμπα περιμένω!!! Φταίτε και εσείς όμως, οι αναγνώστες! Αν ήσασταν περισσότεροι ίσων να μου έκαναν την τιμή!!!
Μάκης Αρμενιάκος      
πηγή:anti-ntp.net
Ξεπουλήματος συνέχεια: Με τα λεφτά των φορολογούμενων και των μικροκαταθετών σώζεται η EUROBANK του Λάτση.
Η κυβερνητική τρόικα μπροστά στο διαφαινόμενο Βατερλό των σχεδιασμών της προσπαθεί ασθμαίνουσα να περισώσει τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου ξεπουλώντας, χαρίζοντας, υποθηκεύοντας ή ανακοινώνοντας «γάμους» μεταξύ του τραπεζικού κεφαλαίου, ήτοι συγχωνεύσεις, δηλ. μεγάλες απάτες όπως και στη προκείμενη περίπτωση.
Η EUROBANK βρισκόταν στο κόκκινο τα τελευταία χρόνια. Η ανακεφαλαίωση με κρατικά κονδύλια και εγγυήσεις (δάνεια που θα ξεπληρώσουμε εμείς) φόρτωσε χρήμα τους μεγαλομέτοχους και συντήρησε για μικρό χρονικό διάστημα τη λειτουργία της τράπεζας. Μπροστά όμως στη διαφαινόμενη χρεοκοπία η κυβέρνηση των προθύμων έσπρωξε την ΕΘΝΙΚΗ να συγχωνευτεί με τη τράπεζα της οικογένειας Λάτση, χαρίζοντας στη δεύτερη (eurobank) και τους μετόχους της συνέχιση της κερδοφορίας.
Προίκα το λαϊκό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αμέσως μετά την αναμενόμενη ανακεφαλαιοποίηση του, δηλ. τα λεφτά εκατομμυρίων μικροκαταθετών και τα χρέη που θα επιβαρυνθούμε όλοι μετά την εκταμίευση της δόσης των 31 δις. ευρώ από τους «δανειστές». Δεν είναι τυχαία η αγωνία του εγχώριου πολιτικού προσωπικού και των αφεντικών του για την επόμενη δόση σωτηρίας. Στο…
σχήμα ενδεχομένως να προστεθεί και τμήμα (τραπεζικό) του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, αφού πρώτα διασπαστεί ο οργανισμός, διαδικασία που έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει η κυβέρνηση.
Αυτό το προσχεδιασμένο deal παρουσιάζει η κυβέρνηση ως μεγάλη επιτυχία της, στροφή στην ανάπτυξη κ.α. συναφή που πρόθυμα τα εντεταλμένα παπαγαλάκια των καθεστωτικών ΜΜΕ αναπαράγουν καθημερινά.
Ένα παράδειγμα της «αναπτυξιακής στροφής» και της εκτέλεσης των μνημονιακών όρων αποτελεί η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, εδώ σχετικά με τα συμφέροντα της οικογένειας Λάτση. Στα πλαίσια της πολιτικής «αξιοποίησης» της δημόσιας περιουσίας η οικογένεια “ενοικίασε” για 99 χρόνια (δηλ. εξαγόρασε) το πρώην αυθαίρετο κατασκεύασμα των ολυμπιακών αγώνων της αρπαχτής Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης που σήμερα στεγάζει το Goldenhall έναντι μόλις 10 μηνιαίων ενοικίων! (81 εκ. ευρώ – όταν το κτίριο είχε ενοικιαστεί 8 εκ. ευρώ/μήνα). Μαζί με το “χρυσοφόρο ενοικιαστήριο” δόθηκαν δωράκι για εκμετάλλευση αλλά 22στρ. γής του περιβάλοντος χώρου. Υπερβολή να σημειώσουμε ότι εμείς ξεπληρώνουμε ακόμη τα δάνεια για την ανέγερση του IBC, νυν Goldenhall;
Με τον ίδιο τρόπο ξεπουλήθηκε μέσα στο καλοκαίρι η ΑΤΕ στον τραπεζίτη Σάλλα της ΠΕΙΡΑΙΩΣ που προσέφερε το 2010 800εκ ευρώ για να αποκτήσει τη μεγάλη αγροτική τράπεζα όταν η «εποχή της κρίσης» δύο χρόνια αργότερα του δώρισε με μόλις 95…
Τι περιμένουμε από τα μεγάλα «αναπτυξιακά deals»; Μεγαλύτερα χρέη, περισσότερη λιτότητα, μεγαλύτερη ανεργία. Ήδη υπολογίζονται σε πενταψήφια νούμερα οι απολύσεις εργαζομένων από τα εκατοντάδες τραπεζικά καταστήματα λόγω συγχωνεύσεων που αναμένονται με βεβαιότητα τους πρώτους μήνες του 2013.
Το σαφάρι της αρπαχτής συνεχίζεται: ΟΠΑΠ, ΕΥΔΑΠ, ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ κ.α. είναι στους σχεδιασμούς και το στόχαστρο μια χούφτας λαμογιών που καραδοκούν να προλάβουν. Να προλάβουν πριν τους προλάβει μια ενδεχόμενη μεγάλη λαϊκή εξέγερση που θα τους πετάξει στη θάλασσα.
από το “www.denplirono.info”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ