Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθη ο Σμπώκος

       Με το ρυθμό που πάμε και μια σύλληψη κάθε μνημόνιο, μεσοπρόθεσμο ή εφαρμοστικό, θα κάνουν 400 χρόνια να πιάσουν τα δισέγγονα των ευεργετών πολιτικών που δεν έγλυψαν το μέλι απλώς αλλά το πήραν όλο!
       Να θυμίσουμε ότι και ο Σμπώκος ήταν από αυτούς που είχαν εξεταστεί για τα TOR M1 και τα υποβρύχια σε εξεταστική της βουλής και είχαν βγει λάδι από το πλυντήριο της Βουλής.
       Και όταν βγαίνουν λάδι οι κλέφτες γίνονται γραφικοί αυτοί που τους καταγγέλλουν!!!!
       Αλλά και όταν αργότερα τους μαγκώσουν (σπανίως) οι σοβαροί παραμένουν σοβαροί και καταγγέλλουν τους καταγγέλλοντες παρά την δικαίωση τους ακόμα ως γραφικούς!
       Μη σε νοιάζει Πάνο, εμείς γραφικό σε θέλουμε να τους ξεσκεπάζεις.
       Γραφικός για τις μίζες της siemens, γραφικός για τα μνημόνια και τις μπίζνες του αδελφού του ΓΑΠ, γραφικός για τα CDS, γραφικός για την Αγροτική το ΤΤ την έκθεση της μπλακροκ για τις τράπεζες και τα τοκογλυφικά επιτόκια των τραπεζοαπατεώνων, γραφικός για το Αγγλικό δίκαιο.  Δεν είναι μακριά η ώρα της πλήρους δικαίωσης.
Υ/Γ Ιδέα μου είναι ότι μερικοί τώρα τελευταία ξεφούσκωσαν εν αντιθέσει με τους ΑΝ.ΕΛ. που επανέρχονται δυναμικά;
Μάκης Αρμενιάκος  

πηγή:olympia.gr
Συνελήφθη ο Σμπώκος
Συνελήφθη το απόγευμα, στην οικία του στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος.
Ο Γ. Σμπώκος συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τον ανακριτή και διαβιβάστηκε σήμερα στη ασφάλεια, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού, κατ΄ εξακολούθηση και κατ΄ επάγγελμα και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Τη σύλληψη του πρώην γενικού διευθυντή εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας, κατηγορούμενου στην υπόθεση του ‘Ακη Τσοχατζόπουλου, ζήτησε ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής.
Ο Σμπώκος επρόκειτο να απολογηθεί στον ανακριτή την Παρασκευή μετά από προθεσμία που έλαβε πριν λίγες ημέρες.
Κατά το κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί σε βάρος του , ο άλλοτε στενός συνεργάτης και υφιστάμενος του πρώην υπουργού, ανήκει στην κεντρική ομάδα που διακινούσε και απέκρυβε τεράστια χρηματικά ποσά που αποτελούσαν «ωφελήματα» από την προμήθεια των υποβρυχίων και των TOR M1.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον εξάδελφο και συγκατηγορούμενο του πρώην υπουργού Νίκο Ζήγρα, στον Σμπώκο κατέληγαν τα χρήματα του Τσοχατζόπουλου τα οποία επενδύονταν μέσω χρηματιστηριακής εταιρείας που ανήκε στον πεθερό του πρώην Διευθυντή του υπουργείου ‘Αμυνας.ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ