Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ - ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ή ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;


Σχόλιο:
Ανώνυμος είπε...
ΚΑΛΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΡΜΕΝΙΑΚΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ. [Η] ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Απάντηση:
       Αγαπητέ επισκέπτη φαίνεται ότι ή δεν παρακολουθείς το blog ή δεν σου αρέσει η δική μου άποψη. Όμως ας ξεκαθαρίσω για πολλοστή φορά τα πράγματα.

       Όπως γράφει και η σχετική καρτέλα στο blog antilogoi
  • Αυτό το blog είναι ένα βήμα δημόσιας τοποθέτησης και σκέψεων για μένα και αποτελεί ένα ανεξάρτητο μέσο με τις ανεξάντλητες δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο.
       Με απόλυτη ειλικρίνεια και διαφάνεια, επώνυμα και χωρίς ΠΟΤΕ να αποκρύπτω, όχι μόνο τις πολιτικές επιλογές μου αλλά και τις ίδιες μου τις σκέψεις σε όλους του τομείς και τα θέματα που αναρτώ, εκτίθεμαι και εκφράζομαι δημόσια αφού είναι και ο κύριος λόγος της δημιουργίας αυτού του blog.
       Γιατί ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ; Μα φυσικά γιατί με τα σχόλιά μου στις αναρτήσεις (ως αντίλογο) τοποθετούμαι σε σχέση με τις αναρτήσεις που αναδημοσιεύω!
       Πολλές φορές όμως αναρτώ και δικά μου κείμενα, για τα οποία επανειλημμένως έχω ζητήσει, ενθαρρύνει και προτρέψει, τους επισκέπτες του blog να τοποθετούνται είτε με σχόλια, είτε με αναρτήσεις, αφού πρόθυμα ΑΝΑΡΤΩ οτιδήποτε μου σταλεί!
       Αν κοιτάξεις το επίσημο site των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα διαπιστώσεις ότι έχω αναρτήσει λίγο πάνω από το 0% των ειδήσεων και ανακοινώσεων που βρίσκεται εκεί!!
       Ακόμα θα διαπιστώσεις ότι  εκεί δεν έχει περιστασιακά, Βίους Αγίων, Τοπικά θέματα, Πολιτικές αναλύσεις, Κοινωνικά Θέματα, αναρτήσεις της Ολυμπίας Καράγιωργα και άλλων συμπατριωτών μας που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους στο blog, και γενικά θέματα όπως Ερμή Τρισμέγιστο, Νίκολα Τέσλα, αποκαλύψεις για ψεκασμούς, πράσινης απάτης, εμβόλια, μασονία, νέες πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις και  κινήματα (Σπίθα-ΕΠΑΜ-ΠΑΜ-ΟΧΙ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κτλ), αλλά και Όλα τα δελτία τύπου και τις αναρτήσεις του κ Ιωάννη Γλαρού Υπεύθυνου Τομέα Παιδείας Ν.Δ. Ρόδου, αλλά και όσα δελτία τύπου και ανακοινώσεις φθάνουν από πολιτιστικούς, αθλητικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς, που υπάρχουν σε αυτό το blog που εσύ αποκαλείς ως «μονόλογοι ή σελίδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων»!!!!
       Προφανώς αυτός ο υπαινιγμός ίσως να αφορά στα πολλά δελτία τύπου της κ Μίκας Ιατρίδη, βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα Δωδεκάνησα, αλλά όπως και όλα τα άλλα δελτία τύπου θα εξακολουθήσουν να αναρτώνται κανονικά είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι!
       Όσο για το «περιμένω δημοσίευση» καλά θα κάνεις να μην το επαναλάβεις γιατί ΠΟΤΕ δεν έχει κοπεί σχόλιο μη υβριστικό, όσο σκληρή καλόπιστη ή και κακόπιστη κριτική να μου γίνεται!
       Σε κάθε περίπτωση αγαπητέ μου «φίλε» θα μπορούσες εσύ να αναπτύξεις τον δικό σου αντίλογο μέσα από αυτό το ανοικτό και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ BLOG αντί να αρκείσαι σε ανώνυμα φτηνά σχόλια με συμπεράσματα χωρίς καμία τεκμηρίωση και αιτιολόγηση, και επειδή εγώ ως διαχειριστής  σε αυτό το blog αλλά και αυτοί που επιθυμώ να το διαβάζουν και τελικώς με τιμούν με τις επισκέψεις τους ή και τη συμμετοχή τους σε αυτό, ΔΕΝ είναι αυτού του επιπέδου και αυτής της νοοτροπίας (του ανώνυμου συκοφάντη), και επειδή δόξα το θεό το διαδίκτυο βρίθει από κάθε λογής sites και blogs για όλα τα γούστα, μάζεψε τα κουβαδάκια σου και τράβα σε άλλη παραλία! Συγνώμη διαδικτυακό στέκι εννοούσα!!
       Δεν είναι δυνατόν κάποιος, ο οποιοσδήποτε, με μιάμιση γραμμή σχόλιο (με όλα τα γράμματα κεφαλαία!) να ακυρώνει την προσπάθεια (τριών και πλέον χρόνων με πολύωρη καθημερινή ενασχόληση) με αστήρικτες κατηγορίες!
       Αν διαφωνείς με τις απόψεις μου, ευχαρίστως να ακούσω τις δικές σου και πιθανότατα να ωφεληθώ από αυτές, αφού έχω μάθει να προβληματίζομαι ακούγοντας ή διαβάζοντας αντίθετες απόψεις από τη δική μου, για να ενισχύω τα επιχειρήματά μου για την ορθότητα της δικής μου άποψης ή να αναθεωρώ και να υιοθετώ νέες απόψεις, ως αποτέλεσμα αυτού του προβληματισμού, που προσφέρει η διαλογική συζήτηση.
       Δυστυχώς όμως για όλους μας, η ανευθυνότητα, η ανέξοδη κριτική και το καλαμπούρι δεν εγκαταλείπουν μερικούς, ακόμα και σε κρίσιμες και επώδυνες περιόδους όπως η σημερινή.
       Αυτό το blog είναι και θα παραμείνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και αδιαπραγμάτευτα προσωπικού ύφους, αφού δεν το οδηγεί η επισκεψιμότητα  ή τα στατιστικά ως αυτοσκοπός, αλλά ως επιβράβευση μιας προσπάθειας που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΑ, για να μπορεί ο καθένας να γνωρίζει αν και που υπάρχει σκοπιμότητα, και απευθύνεται σε σκεπτόμενους αναγνώστες που δεν υιοθετούν τη γνώμη μου άκριτα, (ως αποτέλεσμα προπαγάνδας ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!)  αλλά ως πηγή εναλλακτικής πληροφόρησης που αποσιωπούν τα ΜΜΕ, και προβληματισμού για να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα.
       Ευτυχώς ακόμα, υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν, ενάντια στις επιθυμίες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του συστήματος τους (κυβερνήσεις ΜΜΕ κτλ) να κάνουν ότι ο Θεός προίκισε τους ανθρώπους να κάνουν. ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ !
Μάκης Αρμενιάκος

1 σχόλιο:

Στραβόξυλο είπε...

Συνέχισε να κάνεις αυτό που τόσο καλά κάνεις και μην δίνεις τόση σημασία σε κακοπροαίρετα σχόλια. Εξάλλου υπάρχει και το 'Σ ΌΠΟΙΟΝ ΑΡΈΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ....."

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ