Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Μηνυτήρια αναφορά εναντίον όσων ενέχονται στο ξεπούλημα της Αγροτικής

       Σύμφωνα με τον κύριο Στέφανο ΤΣΙΠΑ του Στυλιανού, Τραπεζικό, Διευθυντή Διαχειρίσεως Επενδυτικών Κεφαλαίων, βασικό μάρτυρα των μηνυτών, η Αγροτική Τράπεζα, απαλλαγμένη από κάθε ζημία και με ακίνητη περιουσία 800 εκατομμυρίων, δωρίσθηκε στον κ Σάλλας 95 εκατομμύρια!
       Χωρίς φήμη, πελατεία, υποκαταστήματα κτλ, χωρίς τον «αέρα» να το πούμε στην καθομιλουμένη πιο απλά.
       Ασφαλώς και δεν με ενδιαφέρει το πώς αντιλαμβάνονται στην κυβέρνηση την ανάπτυξη και τις διαρθρωτικές αλλαγές αλλά με ενδιαφέρει πάρα πολύ αν οι ενέργειες τους ή από χρηματισμό, ή από άλλα χρωστούμενα ή από ηλιθιότητα, ζημιώνουν τη χώρα και τους πολίτες της.
       Πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι κύριοι ότι με τις ψεύτικες υποσχέσεις και τα ψέματα που είπαν για να βγουν, ΔΕΝ νομιμοποιούνται να κυβερνούν, και πολύ δε περισσότερο να θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και όπως θέλουν, διαχειριζόμενοι το δημόσιο πλούτο!
       Μπορεί οι αντισυνταγματικοί νόμοι της κοινοβουλευτικής δικτατορίας να τους ψευτο καλύπτουν, μπορεί ακόμα να τους καλύπτει και η διαβρωμένη και διαπλεκόμενη δικαιοσύνη, αυτό όμως δεν τους απαλλάσσει από το περί δικαίου αίσθημα του λαού, από όπου πηγάζει ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και που πρέπει νομοτελειακά να τον υπηρετεί.
       Οι τιμωρία τους είναι η μόνη δίκαιη πράξη για τις άδικες πράξεις τους απέναντι στο λαό και τη χώρα. Και στο λαϊκό δίκαιο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ το μέτρο της ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ!!!
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:attikanea

Μηνυτήρια αναφορά εναντίον όσων ενέχονται στο ξεπούλημα της Αγροτικής



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                  Αθήνα 09η Οκτωβρίου 2012


Σήμερα επιλέξαμε να κάνουμε την αρχή του δικού μας αγώνα. Μια ημέρα συμβολική αφούσαν σήμερα την 09η Οκτωβρίου 1944 η Αθήνα βομβαρδιζόταν ανηλεώς από τους Ναζίμόλις τρείς ημέρες πριν την απελευθέρωσή της. Είκοσι δύο  τραυματίες και έξι οι νεκροί και εκεί στο Κορωπί, άλλους 44 πατριώτες εκτελούνε οι Ναζί.
           Και το’ φερε η Ιστορία να δούμε σήμερα, την εκφραστή Καγκελάριο του Δου  Ράϊχ, φράουΑνγκέλα Δωροθέα Μέρκελ, να επιθεωρεί τα στρατεύματα κατοχής μιάς κυβερνητικής οπερέτας που πρόδωσε τον Λαό, την Δημοκρατία, τον Στρατό, την Πατρίδα και το ΈθνοςΜιά ερμαφρόδιτη τρισυπόστατη «κυβέρνηση» ιδιοκτησία των τραπεζών που για τα συμφέροντά της δολοφονείται ένα ολόκληρο έθνοςΜιά «κυβέρνηση» απάτριδων πολιτικών που μας κυβερνούν, σε μια ομερτά με τουςεντεταλμένους διεθνείς πλιατσικολόγουςτις τράπεζες και τις «αγορές»...






Αρχίσαμε την δική μας μάχη, εναντίον των εχθρών της ελευθερίας του Έθνους μας,εναντίον της δικτατορίας των τραπεζών,με την κατάθεση σήμερα μηνύσεως κατάΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ για το ξεπούλημα, σε συγκεκριμένα συμφέροντα, της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. που αποτελούσε, μέχρι την 27η Ιουλίου 2012 τον στυλοβάτη της αγροτιάς και μετατράπηκε σε μία νύχτα όργανο της τραπεζικής κερδοσκοπίαςΗ ύβρις και ο κυνισμός στην υπηρεσία του κέρδους!!!

Η κοινωνία διαλύεται και κανείς δεν επαναστατεί. Όχι τουλάχιστον, μέχρι ο δικαστικός επιμελητής να χτυπήσει τη «δική μας» πόρτα για να κατασχέσει το «δικό μας» σπίτι. Μα τότε θα είναι πλέον αργά. Η Εθνοκτονία συνεχίζεται χωρίς ανάχωμα και καθημερινώς ακούμε να αποτολμούνται κι άλλες αυτοκτονίες, που δεν φτάνει βέβαια ποτέ ο ακριβής αριθμός τους στην ειδησεογραφία μιά και τα αργυρώνητα φερέφωνα αποκρύπτουν την πραγματικότητα.

Με συνείδηση της κοινωνικής μας ευθύνης προς το Έθνος μας, δεχόμαστε το κάλεσμα της γενιάς μας να δώσουμε πίσω στα παιδιά μας την Ελλάδα μας γνωρίζοντας στις οδαλίσκες των τραπεζών ότι υπάρχουν Έλληνες που μπορούν να φέρουν την ελπίδα και τις τελικές λύσεις κάνοντας το θεωρητικό δεδομένο, άμεσα εφαρμόσιμο. Ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν την πατρίδα πάνω από το τομάρι τους γιά  να δουν ξανά την πατρίδα τους να κερδίζει την χαμένη αξιοπρέπειά της. Αυτήείναι η υπόσχεσή μας!!

Δεν πάει άλλο πιά. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας. Αν παραταχθούμε ενωμένοι σε φάλαγγα και πολεμήσουμε τον κοινό εχθρό όλοι μαζί, μπορούμε να νικήσουμε. Αδέλφια εμπιστευθείτε μας.
Καλούμε κοντά μας τους συγγενείς των 2.772 αθώων θυμάτων που αυτοχειριάσθηκαν μην αντέχοντας την εξαθλίωση και το επερχόμενο κολαστήριο. Καλούμε σε συστράτευση τους 1.147.372,μέχρι σήμερα καταγεγραμμένους Έλληνες, που σύρθηκαν στην ανεργία. Απευθυνόμαστε στους μέχρι σήμερα 1.216.410 επιχειρηματίες που έβαλαν λουκέτο στα καταστήματά τους. Καλούμε τους350.000 αγρότες που θα αντιμετωπίσουν αύριο την αρπαγή της γής τουςΑπευθυνόμαστε στα 2,8 εκατομμύρια συνταξιούχους, τα άλλοτε «τιμημένα γηρατειά», που θα υποστούν την οικονομική εξαθλίωση.

Αν αγαπάτε τη χώρα που μας γέννησε ΜΗΝ ΤΗΣ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΡΑ.. Ξαναβρείτε την χαμένη σας Ελληνικότητα!!! Εμπρός λοιπόν, για την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε!!! Πάνω απ’ όλα η πατρίδα μας και ο λαός μας!!! «Φύλακες γρηγορείτε!» ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

Ας θυμηθούμε ότι είμαστε Έλληνες, η Ιστορία το προστάζει!!!!

Για τον Ε.ΛΑ.Σ.

Οδυσσέας Τηλιγάδας



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ video:
  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΥΤΕΣ?

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ