Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.




ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ρόδος, 26 Οκτωβρίου 2012


ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ 1ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

«Υπουργείο ΝΑΥτιλίαςΑιΓαΙΟυ!

Κανείς δεν μπορούσε να περιμένει, ότι η επανίδρυση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, θα οδηγούσε τόσο σύντομα σε ΝΑΥΑΓΙΟ.

Είναι εκπληκτικό, για πρώτη φορά, εδώ και πολλά χρόνια, να δημιουργείται τέτοιο σοβαρό πρόβλημα, στη σύνδεση της άγονης γραμμής της Δωδεκανήσου με τον Πειραιά, η οποία εξυπηρετείτο, από ένα από τα πιο αξιόπιστα και φιλικά προς τον επιβάτη πλοία της Ακτοπλοΐας.

Το αποτέλεσμα του μειοδοτικού διαγωνισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου για την εξυπηρέτηση της άγονης γραμμής Δωδεκανήσου, δημιουργεί πράγματι σοβαρά ερωτηματικά, για τη δυνατότητα του Υπουργείου να επιτελέσει σοβαρά το ρόλο του και να εξασφαλίσει την ομαλή σύνδεση των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου και όλου του Αιγαίου με τον Πειραιά.

Επιπλέον, δημιουργούνται υπόνοιες, για το αν το Υπουργείο λειτουργεί υπέρ κάποιας εταιρείας και εις βάρος κάποιας άλλης.

Αυτό όμως, δεν αφορά στους νησιώτες, οι οποίοι θέλουν να μπορούν να ταξιδέψουν με αξιοπιστία, από και προς τα νησιά τους. Και με την τακτική του αυτή, το Υπουργείο τους στερεί αυτή τη δυνατότητα.

Συνεπώς, αν ο κ. Υπουργός σκοπεύει - έστω και τώρα - να τιμήσει τον τίτλο του Υπουργείου του, πρέπει άμεσα να δώσει λύση για την τακτική σύνδεση των νησιών της άγονης γραμμής της Δωδεκανήσου με τον Πειραιά, από την 1/11/2012.

Και – οπωσδήποτε - προκειμένου να εξαλείψει κάθε υπόνοια, θα πρέπει το πλοίο που θα δρομολογηθεί, να είναι καλύτερο από το πλοίο που αποδρομολογείται.

Δεν περιμένουμε, βέβαια, όσοι κάθονται στις παχυλές και πολυτελείς καρέκλες του Υπουργείου, να ξέρουν ποιο πλοίο είναι το καλύτερο. Ας έχουν υπόψη τους όμως, ότι οι νησιώτες που ταξιδεύουν, ξέρουν. Και ξέρουν πολύ καλά.» 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΗ. ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ. ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. Η ΑΝΕΒΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΛΕΡΟ, Η ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ "ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ" ΣΕ "ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ".
-Κ.Β.-

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ