Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ.



ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ρόδος, 30 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ.

«Άσχετοι; Αδιάβαστοι; Επικίνδυνοι; Ψεύτες;

Θα πρέπει κάποιοι, επιτέλους, να βγουν μπροστά και να εξηγήσουν στους συμπατριώτες τους Δωδεκανήσιους τι από όλα τα παραπάνω είναι. Εκτός και αν είναι και τα τέσσερα μαζί.

Όταν εγώ και άλλοι συνάδελφοι μου βουλευτές τολμήσαμε να πάμε κόντρα στην κομματική γραμμή και να ψηφίσουμε όχι στα Μνημόνια, με βάση αυτά που διαβάσαμε, κάποιοι έσπευσαν να μας πουν “τζάμπα μάγκες”.

Αποδεικνύεται, μέρα με τη μέρα, ότι αυτά που έχουμε πει φαίνονται πλέον στην πράξη.

Κάποιοι, ετοιμάζουν το ξεπούλημα της περιουσίας των Δωδεκανησίων και όλων των Ελλήνων, με κανόνες αδιαφάνειας και με ρυθμίσεις που ταιριάζουν σε καθεστώς χούντας τριτοκοσμικής χώρας. Κάποιοι ενεργούν ως ατζέντηδες και κάποιοι τους καλύπτουν με την ψήφο τους στη Βουλή των Ελλήνων.

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Εντύπωση ακόμα αποτελεί το γεγονός ότι συμπατριώτες μας, που έχουν προσφέρει και προσφέρουν στον τόπο μας από πολλές δημόσιες θέσεις, μέσα και έξω από τη Βουλή, συμπατριώτες μας που έχουν χειροπιαστό έργο πίσω τους, να δηλώνουν έκπληκτοι από τις εξελίξεις και από την “λαιμαργία” του ΤΑΙΠΕΔ.

Θα πρότεινα, γιατί είναι κρίμα να εκτίθενται, να διαβάσουν, ή να ξαναδιαβάσουν προσεκτικά, το νόμο με τον οποίο ιδρύθηκε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ν.3986, άρθρα 1-9).

Αφού το διαβάσουν θα αντιληφθούν, φαντάζομαι, ότι είναι ακριβώς αυτό το “κεντρικό επίπεδο”, που καλόπιστα επικαλούνται, το οποίο πρέπει να προκαλεί ανησυχία και όχι αισιοδοξία.

Το Επιμελητήριο, με τα μέλη του και το Προεδρείο του, κάνει έναν αγώνα να περισώσει ό,τι μπορεί από την περιουσία του.

Η περιουσία των νησιών μας και όσα αγωνιστήκαν να φτιάξουν οι κάτοικοι τους δεν είναι για ξεπούλημα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ Η κ.ΙΑΤΡΙΔΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠ' ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ "ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ".
-Κ.Β.-

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ