Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ζητάνε από μαθητές 80€ για να παρελάσουν ...


       Πρέπει όλοι επιτέλους να καταλάβουμε τι θέλουν αυτοί και τι  θα πρέπει να κάνουμε εμείς. Πολύ απλά εμείς ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε ότι θέλουν, και να κάνουμε ότι ΔΕΝ θέλουν αυτοί!
       Να σταματήσουμε επιτέλους να παίζουμε με τις παρελάσεις και τις Εθνικές εορτές.
       Φυσικά το να τιμάς την μνήμη των ηρώων και να σηκώνεις περήφανα την γαλανόλευκη ΔΕΝ σημαίνει ότι τιμάς και τους προδότες με τη μουτσούνα των κυβερνώντων, αφού ούτε Έλληνες είναι, αλλά ούτε κυβερνούν! Αλλού έχουν ορκιστεί και υπακούν και άλλων τα κέφια κάνουν στην πλάτη μας.
       Η Ασέβεια στους προσκυνημένους είναι καθήκον και υποχρέωση του κάθε Έλληνα στην ψυχή και όχι στην ταυτότητα, και καιρός είναι πια να αρχίσουν να το καταλαβαίνουν και όσοι τους υποστηρίζουν ΑΚΟΜΑ γιατί και η δικιά τους ευθύνη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αμελητέα!
Υ/Γ Τα περί δημοκρατίας κτλ είναι φτηνά επιχειρήματα όσων ΔΕΝ είναι δημοκράτες, αφού δεν κάνουν όσα έχουν υποσχεθεί για να κερδίσουν τις εκλογές και κατά συνέπεια ΔΕΝ έχουν τη νομιμοποίηση και τη λαϊκή εντολή για όσα κάνουν.

Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:attikanea

Ζητάνε από μαθητές 80€ για να παρελάσουν ...

Σχόλιο attikanea:  Σατανικό στη σύλληψή του σε μια εποχή που οι οικογένειες τα φέρνουν δύσκολα πέρα... κάπως έτσι θα... τελειώνουν και τις παρελάσεις στις Εθνικές Επετείους....
Στο ... "παιχνίδι" και οι... "εκπαιδευτικοί"... 
ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΞΥΠΝΑ! 

Σε περιόδους που από τον οικογενειακό προϋπολογισμό όχι μόνο δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ, αλλά λείπουν πολλά περισσότερα, κάποια σχολεία ζητάνε 80€ από τους μαθητές για να... 

Σε περιόδους που από τον οικογενειακό προϋπολογισμό όχι μόνο δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ, αλλά λείπουν πολλά περισσότερα, κάποια σχολεία ζητάνε 80€ από τους μαθητές για να...
αγοράσουν «στολές» για να παρελάσουν. Δηλαδή στην περίπτωση που κάποιος γονιός δεν έχει αυτά τα χρήματα, φανταστείτε τι θα πρέπει να πει στο παιδί του για να του εξηγήσει τον λόγο της μη συμμετοχής του στην παρέλαση. Το fpress.gr δημοσιεύει την επιστολή ενός γονιού, αλλά και το έγγραφο σύμφωνα με το οποίο καλείται να πληρώσει αυτά τα χρήματα.

“Καλημέρα, Στο Δημοτικό σχολείο ….….., 
ζητήσανε από το παιδί μου της ΣΤ Δημοτικού, 8 € για γραβάτα, και περίπου 65,00€ για παντελόνι, πουκάμισο γιλέκο. Επειδή θεωρώ απαράδεκτο να χρειάζονται χρήματα για να συμμετέχει στην παρέλαση της επετείου που πολέμησαν οι παππούδες μας, πέστε μου ποιες είναι οι ενέργειες που θα προβείτε για την άρση της συγκεκριμένης απαίτησης. Επίσης θα ήθελα να με συμβουλεύσετε τί να πω στο παιδί μου για να μην αισθανθεί μειονεκτικά επειδή έτσι κι αλλιώς τα χρήματα δεν υπάρχουν (ούτε τα οκτώ € της γραβάτας.) και επιπλέον δεν θέλουμε να δανειστούμε από κανέναν. Μήπως η ομοιομορφία είναι πάνω από την ανάγκη της παρέλασης; Μήπως θα κάνει το σχολείο ειδική εξαίρεση ώστε τα πράγματα να γίνουν ακόμα χειρότερα; Με εκτίμηση. Σ......."


thestival.gr





Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΘΑ 'ΝΑΙ.
-Κ.Β.-

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ