Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ!

       Φυσικά και δεν απέδρασε από τον Κορυδαλλό (εκεί είναι περισσότερο ασφαλείς από τους πρώην συντρόφους του!) αλλά για την επίσκεψή του στη Λέρο το 2000.
       Χάρη στο αρχείο του Σταμάτη Κ Ταχλιαμπούρη και το πολύτιμο υλικό που ανεβάζει στο κανάλι του στο YouTube εδώ μπορούμε να ανατρέξουμε στο παρελθόν (από τη δεκαετία 60 !) με video που αφορούν από εκπομπές και ρεπορτάζ με αθλητικά, πολιτικά, τοπικά, κοινωνικά, εκδηλώσεις και γενικά σε οτιδήποτε άξιο αναφοράς από την ζωή στο νησί μας!
       Άραγε, σε μόλις 12 χρόνια, πως αισθάνονται όσοι βλέπουν το video και κυρίως όσοι εμφανίζονται σε αυτό;
       Στο κανάλι του ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΩΝ ΤΑΧΛΙΑΜΠΟΥΡΗ θα
θυμηθούν οι παλιοί και θα γνωρίσουν οι καινούργιοι!
Υ/Γ Όλο αυτό το υλικό δεν πρέπει να διασφαλιστεί και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο; Μπορούμε να αφήσουμε αυτό το υλικό στις περιορισμένες δυνατότητες ενός ιδιώτη;
Το video αναρτάται κατόπιν αδείας από τον κ Σταμάτη Ταχλιαμπούρη τον οποίο και ευχαριστώ.

Μάκης Αρμενιάκος 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΣΟ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.
-Κ.Β.-

Στραβόξυλο είπε...

Υπάρχουν τόσοι 'Τσοχατζόπουλοι' έξω που πολύ φοβάμαι ότι δεν θα είμαστε ποτέ ασφαλείς. Εξάλλου ο Τσοχατζόπουλος είχε και συνεργάτες και φίλους και συνοδοιπόρους, οπότε....τζίφος.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ