Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Περί σχιζοφρένειας στα ερτζιανά….


Όταν οι παπατζήδες πολιτικοί τα βάζουν με τους κοινωνικούς φορείς που διαμαρτύρονται για τις συνέπειες των πολιτικών που εφαρμόζουν τα κόμματά τους, είναι αξιολύπητοι!  


        Όχι, δεν είμαι ψυχίατρος ή ψυχολόγος (ένας φτωχός – πλην τίμιος – μπαρκαρούτσος ήμουνα !) αλλά νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω τι είναι σχιζοφρένεια!
       Σχιζοφρένεια είναι να καταγγέλλεις την ύφεση, να εκθειάζεις και να εξαγγέλλεις την ανάπτυξη και να παίρνεις τα χειρότερα από όλες τις προηγούμενες φορές υφεσιακά μέτρα!
       Σχιζοφρένεια επίσης είναι να ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ με το κλείσιμο της ΔΥΟ σε ένα νησί, να προσπαθείς να το αποτρέψεις και παράλληλα να κατηγορείς όσους ξεσηκώνονται για να μην περάσει αυτό για το οποίο λες ότι αγωνίζεσαι και εσύ!
       Ερώτηση: Τι κάνει ένας πολιτικός που δεν έχει σοβαρά επιχειρήματα και βρίσκεται σε δύσκολη θέση, και μάλιστα στον αέρα στο ραδιόφωνο;
       Αρπάζεται από μια λέξη και κάνει τον άνεμο κουβάρι! Ότι έκανε ο κ Βασίλης Υψηλάντης σε απάντηση του στον κ Γιάννη Σιφουνιό, στην εκπομπή του Βαγγέλη Μπαλαμπάνη στο Άρτεμις FM εχθές!

       Ο κ Γιάννης Σιφουνιός ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ χαρακτήρισε σχιζοφρενικά τα όσα ακούγονται δια στόματος κ Υψηλάντη για υποκινητές των κινητοποιήσεων, ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος  συμφωνεί με το αίτημα των κινητοποιήσεων αυτών, δηλαδή την ακύρωση της κατάργησης της ΔΟΥ Λέρου!!!
       Ο κ Υψηλάντης πέρασε στην αντεπίθεση και μεταξύ άλλων ωραίων, όταν ο δημοσιογράφος που προσπάθησε να εκτονώσει την αντιπαράθεση του είπε «κ Υψηλάντη ο κ Γιάννης Σιφουνιός δεν είναι ο οποιοσδήποτε που λέτε, αλλά ο πρόεδρος των Εμπόρων της Λέρου και εκπρόσωπος στο επιμελητήριο, τότε ο κ Υψηλάντης έκανε το λάθος να προσβάλει τον κ Σιφουνιό (κατάντια του επιμελητήριου!!!) αλλά κυρίως όσους τον εμπιστεύθηκαν για τη θέση αυτή!
       Από την μεριά μου (ο κ Σιφουνιός μπορεί να υπερασπίζεται τον εαυτό του και δεν χρειάζεται  ΚΑΝΕΝΑ να τον υπερασπίσει, και φυσικά ούτε εμένα!) θέλω να πω στον κ Υψηλάντη, ότι αν δεν πρόκειται για σχιζοφρενικές τοποθετήσεις (έλλειψη σκοπιμότητας)  τότε πρόκειται για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ! Και να του τονίσω ότι ο κ Σιφουνιός κρίνεται από αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν και μόνο, αφού η στάση του επηρεάζει μόνο τον κλάδο που εκπροσωπεί, σε αντίθεση με εσάς κ Υψηλάντη που οι επιλογές σας επηρεάζουν τις ΖΩΕΣ όλων μας.
       Ακόμα θέλω κ Υψηλάντη να σας υπενθυμίσω τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις σας προεκλογικά (ισοδύναμα, όχι άλλες περικοπές, αποκατάσταση μικρών συντάξεων κτλ) και με δεδομένο ότι κανείς πλέον δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνωρίζει την κατάσταση, σε σχέση με αυτά που πάτε να εφαρμόσετε.
       Με τι μούτρα θα έρθετε (αν έρθετε) στο νησί να μας αντικρύσετε μετά την ψήφιση των νέων μέτρων;
       Ως παλιός φίλος (από τις νομαρχιακές) σας υπόσχομαι κ Υψηλάντη να σας βγάλω ασπροπρόσωπο (γιαούρτωμα!).
Μάκης Αρμενιάκος     

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ κ.ΥΨΗΛΑΝΤΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΡΦΑΝΟΥΣ.
-Κ.Β.-

Στραβόξυλο είπε...

Είναι κακό που μου προκαλούν αναγούλα και οι δυό τους;

Ανώνυμος είπε...

Μάκη αν βρείς την ηχογράφηση ανάρτησέ την ν' ακούσουμε!

ξοταρης είπε...

Ο κος Υψηλαντης εχει καταλαβει οτι στηριζει την πολιτικη του ΓΑΠ την οποια μαχοταν προεκλογικα

ξοταρης είπε...

Ο κος Υψηλαντης εχει καταλαβει οτι στηριζει την πολιτικη του ΓΑΠ την οποια μαχοταν προεκλογικα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΡΜΕΝΙΑΚΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ. [Η] ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

O Βασίλης είναι αυτοδιοικητικός, άνθρωπος της Δωδεκανήσου, με εμπειρία και ήθος....
Δεν είχε ούτε "θείο" αλλά ούτε και "πατέρα" στην...κορώνη...και ο νοών νοείτω

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Υψηλάντης όπως και οι περισσότεροι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν τολμούν να προβάλουν καμμία αντίρρηση γιατί αμέσως θα βρεθούν εκτός κόμματος. Ή κάνω λάθος;

Ανώνυμος είπε...

Από τον κακό στον χειρότερο. Διαλέξτε σειρά.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ