Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ!

πηγή:readfree.gr
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ!
Μεθαύριο Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, θα βρίσκεται στο νησί της Καλύμνου, προσκεκλημένος από τον πολιτευτή - υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος στις εκλογές Μαϊου - Ιουνίου 2012, Σεβαστό Κορφιά, στην βάπτιση του γιού του, που θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 της ιδίας ημέρας, στην εκκλησία του Αγίου Ισιδώρου της περιοχής Φλασκάς. Τον κ. Καμμένο, θα συνοδεύει η βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μίκα Ιατρίδη.




Η Κάλυμνος, είναι ένα από τα νησιά που θεωρούνται φρούρια του Κινήματος και όλοι θυμούνται τον... θορυβώδη τρόπο με τον οποίο οι κάτοικοι υποδέχθηκαν προεκλογικά τον Πρόεδρο, αλλά και το υψηλότατο ποσοστό που έλαβαν η κ. Ιατρίδη, η οποία και εξελέγη, αλλά και ο ντόπιος υποψήφιος βουλευτής κ. Κορφιάς.

 Κατά το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει στο νησί, ο Πάνος Καμμένος θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, καθώς διαπιστωμένα, υπάρχει πλήρης απογοήτευση από το κύμα των μεταναστεύσεων, λόγω της συνεχιζόμενης καλπάζουσας ανεργίας, που δημιουργήθηκε από τις απαράδεκτες πολιτικές των τελευταίων κυβερνήσεων.
Γεγονός είναι, ότι οι άλλοτε υπερήφανοι και οικονομικά εύποροι Καλύμνιοι, με το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα στις ευήμερες εποχές, βλέπουν το νησί τους να μαραζώνει και τον αριθμό των οικονομικών μεταναστών να αυξάνεται καθημερινά. 


Ο Πάνος Καμμένος, είναι για τους ντόπιους ένας από τους πολιτικούς που μετέφεραν αέρα ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής, καθώς και οι επιλογές του ιδίου σε ότι αφορά στις υποψηφιότητες,στηρίχθηκαν σε νέους, άφθαρτους πολιτικούς, καταξιωμένους στις τοπικές κοινωνίες και αποδεκτούς από αυτές. Δεν είναι τυχαίο, το ότι η τελική επιλογή των κατοίκων για εκπροσώπηση στη Βουλή - αυτή της κ. Ιατρίδη - μεταφράστηκε αριθμητικά, στο σύνολο των τριών πρώτων βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος (κοινώς σάρωσε) αποδεικνύοντας ότι οι κάτοικοι των νησιών της ξεχασμένης Ελλάδας, σταμάτησαν προ πολλού να τρώνε κουτόχορτο...
Περιττό να σχολιάσουμε, ότι ενόψει του ερχομού του Πάνου Καμμένου στην Κάλυμνο, υπάρχει στο νησί έντονη κινητικότητα, καθώς πολλοί είναι αυτοί που αν και δεν έχουν προσκληθεί από την οικογένεια Κορφιά, θα πάνε στο Μυστήριο, προκειμένου να τον συναντήσουν και να του εκφράσουν την αγάπη τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o kamenos mono stin kalimno kseri na pigeni...les ke i leros den tou edose stabrous.as riksi ta moutra tou ke as erthi ke apo do na tou poume ta problimata mas apo konta

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΑΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΚΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΗ ΛΕΡΟ? ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΟ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ.
-Κ.Β.-

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ