Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Μητροπολίτης Παύλος:Ας έρθουν (video)

       Λοιπόν η υπόθεση έχει πολύ πλάκα! Ναι είναι σοβαρό θέμα, ενέχει κινδύνους και σοβαρές παρενέργειες, πολιτικές, κοινωνικές και άλλες, αλλά έχει και πλάκα!
       Η πλάκα είναι ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν πλέον τα «εργαλεία» που εξέθρεψαν για να πετύχουν τους σκοπούς τους, με τρόπο που να μην εκτεθούν!
       Αναρωτιέστε γιατί οι Ματατζήδες κτυπούν σκληρά και αδικαιολόγητα και αδιακρίτως, άοπλους, χωρίς κουκούλες και ακίνδυνους διαδηλωτές; Γιατί η βία είναι ιδεολογία και τρόπος ζωής!
       Αναρωτιέστε πως κουκουλοφόροι και Ματατζήδες πλάι πλάι τα λένε πριν και μετά τις μεταξύ τους συρράξεις με μολότοφ πέτρες και χημικά;
       Έχετε απορίες πως κουκουλοφόροι έχουν (φωτογραφικά) «συληθεί» να φορούν παπούτσια και εξαρτήσεις σαν αυτές που χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ;
       Ρωτήστε τον εκάστοτε κ Δένδια που τους έχει ανάγκη για να προστατεύει εαυτούς και αλλήλους πολιτικούς λακέδες! Όμως ενώ τους έχει ανάγκη για την προστασία του πολιτικού προσωπικού των δοσίλογων και των προδοτών, πρέπει να τους μαζέψει παράλληλα καθότι το πολιτικό σκέλος της οργάνωσης, δυναμώνει, επεκτείνεται, αυτονομείται και ξεφεύγει, και εξελίσσεται σε πολιτική απειλή εναντίων αυτών που το χρησιμοποίησαν! Όχι το μνημόνιο και η κατοχή ΔΕΝ απειλούνται! Απειλούνται αυτοί να χάσουν τη θέση τους, το ρόλο τους  και την προστασία που τους προσφέρετε, για τη συνέχισή και την εφαρμογή τους!!
       Αμφιβάλω πόσοι από τους ψηφοφόρους και τους υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ξέρουν τι σημαίνει Εθνικοσοσιαλισμός. Εκτιμώ επίσης ότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό συγχέουν την πρώτη περίοδο της Χούντας (χωρίς την Κυπριακή τραγωδία), όπου όσοι δεν είχαν τραβήγματα με το καθεστώς, αναπολούν το αίσθημα ασφάλειας, τα έργα και την ανάπτυξη (διπλάσια του μέσου όρου της δύσης 7%) εκείνης της εποχής!
       Αλλά το μεγάλο πανηγύρι θα γίνει με τα ΜΜΕ, όπου ήδη αρχίζουν αλλαγή στρατηγικής, που όμως θα «τα χρειαστούν» λιγάκι οι αστέρες της δημοσιογραφίας.
       Όσο για το Μητροπολίτη Παύλο πρέπει να θεωρηθεί ισχυρό πλήγμα για την Χρυσή Αυγή αφού ένας βασικός πυλώνας του Εθνικισμού και της ακροδεξιάς, είναι η θρησκεία.
       Η μεγάλη πλάκα άρχισε, αφού πλέον τόσο το Αστυνομικό κράτος όσο και το παρακράτος βρίσκονται σε μερική ρήξη που θέτει σε κίνδυνο την αγαστή συνεργασία τους και τους εκθέτει!

Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:anti-ntp.net
Μητροπολίτης Παύλος:Ας έρθουν
Απειλές κατά της ζωής του δέχεται ο Μητροπολίτης Παύλος, μετά την αυστηρή κριτική που άσκησε στις πρακτικές της Χρυσής Αυγής.
Ο Μητροπολίτης, ωστόσο, δεν πτοείται και απαντά χαρακτηριστικά, ”εδώ είμαι, ας έρθουν”.
Παράλληλα, οι θετικές δηλώσεις του Πέτρου Γαϊτάνου για την Χρυσή Αυγή, προκάλεσαν τα ειρωνικά σχόλια του Σταμάτη Κραουνάκη.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΚΟΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑΤΑ. ΟΤΙ ΚΙ'ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ.
-Κ.Β.-

Μάκης Αρμενιακος είπε...

Αγαπητέ αναγνώστ-η-ρια –Κ Β- Φυσικά εγώ εκφράζω την προσωπική μου γνώμη για τα κόμματα που είναι απλώς μια γνώμη, και που φυσικά ΔΕΝ υποκαθιστά αυτά που λέει το κάθε κόμμα για τον εαυτό του! Όμως επειδή (δυστυχώς) κατά κανόνα μέχρι σήμερα άλλα λένε, άλλα εννοούν και άλλα κάνουν τα κόμματα, προσπαθούμε να εξάγουμε (υποκειμενικά) συμπεράσματα ο καθένας για τον εαυτό του, τι ρόλο παίζει ο καθένας που διεκδικεί την ψήφο μας για να μας σώσει! Το έχω ξαναγράψει ότι συμφωνό σε πολύ μεγάλο ποσοστό με τα λεγόμενα τις ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπως συμφωνούσα παλαιότερα με το ΛΑΟΣ αλλά και την αντιμνημονιακή ΝΔ. Τελικά όπως αποδείχθηκε, την κρίσιμη στιγμή έπαιξαν το ρόλο τους κόντρα σε όσα έλεγαν και για όσα ο λαός τους ψήφισε.
Ας μην παραλείψουμε το γεγονός ότι στις δύο προεκλογικές αναμετρήσεις δικαιώθηκαν όσοι προέβλεψαν τι πραγματικά θα κάνουν τα κόμματα της σημερινής συγκυβέρνησης σε σχέση με τα όσα έλεγαν! Έτσι και εγώ με βάση τα πεπραγμένα ως τώρα, προσπαθώ να βγάλω συμπεράσματα για τη στάση της Χρυσής Αυγής και δυστυχώς δεν βρίσκω κάτι διαφορετικό από αυτά που γράφω! Πέρα από τα τηλεοπτικά χαστούκια του κ Κασιδιάρη και τις κλωτσιές στους πάγκους στα πανηγύρια και σε μετανάστες τίποτα! Δεν είδα τους μπρατσαράδες τους στις διαδηλώσεις, αλλά αντίθετα με πολλές ενδείξεις (χωρίς αποδείξεις) είναι οι μπαχαλάκηδες που σε συνεργασία με την Αστυνομία διαλύουν τις συγκεντρώσεις ενάντια στα μέτρα!
Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες με βάση τα εως τώρα έχω ότι οι περισσότεροι από αυτούς την κρίσιμη ώρα είπαν ΟΧΙ και επειδή συμφωνώ με τα όσα λένε τους πιστεύω και τους υποστηρίζω μέχρι να έρθει (αν έρθει) η κρίσιμη για αυτούς στιγμή να παίξουν το ρόλο τους, οπότε θα δω στην ΠΡΑΞΗ αν έκανα σωστά που τους στήριξα ή όχι! Δυστυχώς και πάλι νομίζω ότι (υποκειμενικά) δεν έχουμε πολλές επιλογές αφού νομίζω ότι ΌΛΟΙ οι Υπόλοιποι παίζουν διαφορετικούς ρόλους στην ίδια παράσταση του ενός και μόνου θιάσου!
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου.
Με εκτίμηση Μάκης Αρμενιάκος

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ