Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Επισήμως και εγγράφως Σε καμία λίστα του ΣΔΟΕ δεν υπάρχει το όνομα του Πάνου Καμμένου!


       Καλά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έβγαλε τη λίστα του ΣΔΟΕ με πολιτικούς που επισήμως δια της παρούσης δεν υπήρξε ούτε υπάρχει στη ΣΔΟΕ;
       Η υπάρχει η λίστα αλλά δεν είναι μέσα ο Καμμένος ή δεν υπάρχει λίστα καθόλου και απλά έγινε στο πόδι για αντιπερισπασμό, όπως ήδη έγραψα σε προηγούμενο σχόλιο σε ανάρτηση για το ίδιο θέμα!
       Ακόμα είχα γράψει ότι δεν υπήρξε ποτέ πιο φτηνό κόλπο από αυτή τη λίστα και χρειάστηκαν μόνο λίγα εικοσιτετράωρα για να καταρρεύσει επισήμως και εγγράφως, όσον αφορά τον Πάνο Καμμένο τουλάχιστον, αλλά φαντάζομαι και αρκετών από τους υπόλοιπους.
       Το θέμα είναι τώρα τι θα απαντήσουν τα ιερά τέρατα της μάχιμης αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας όπως ο κ Τριανταφυλλόπουλος!
       Πως αναρτά μια ανύπαρκτη λίστα του ΣΔΟΕ που δεν υπάρχει ή αν υπάρχει ποιος και γιατί πρόσθεσε το όνομα του κ Πάνου Καμμένου που επισήμως από το ΣΔΟΕ δηλώνουν ότι το συγκεκριμένο όνομα δεν υπάρχει σε καμία λίστα!
       Κάθε επέμβαση εισαγγελικής έρευνας θεωρείται πολυτέλεια βεβαίως και θα σκοντάψει στο δημοσιογραφικό απόρρητο, αφού κάθε περίπτωση ενοχής του δημοσιογράφου είναι κατά τεκμήριο άκυρη και καταδικαστέα για το υψηλό λειτούργημα του δημοσιογράφου και της ελευθεροτυπίας. Δεν φταίει ο δημοσιογράφος αλλά οι προστατευμένες από τον νόμο απόρρητες (και ατιμώρητες) πηγές του!
       ΛΑΜΟΓΙΟ, παπαγαλάκι, Ταρζάν της ζούγκλας των μιζαδόρων, θα έρθει και η σειρά σου, όταν ξυπνήσουν και τα τελευταία θύματα της προπαγάνδας σας.
       Ε ρε Καμμένος που σας χρειάζεται!
Υ/Γ Κανένας πολιτικός μόνος του! Να μοιράζονται το ίδιο κελί με έναν δημοσιογράφο!! Σε όσους γλυτώσουν την κρεμάλα αναφέρομαι!!!
Μάκης Αρμενιάκος      
πηγή:attikanea

Το ΣΔΟΕ απαντά στον Καμμένο


Απάντηση - έγγραφη - του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλου προς τον Πάνο Καμμένο, βάσει της οποίας "ουδεμία λίστα, στην οποία αναγράφεται το όνομα του κ. Καμμένου υπάρχει στο ΣΔΟΕ έχει στα χέρια του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του βουλευτή Β' Αθήνας του κόμματος Βασίλη Καπερνάρου.

"Σήμερα το πρωί, μαζί με τον πρόεδρο του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνο Καμμένο, επισκεφθήκαμε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και συγκεκριμένα, τον Ειδικό Γραμματέα αυτού κ. Στυλιανό Στασινόπουλο, ο οποίος μας ενεχείρισε, ως απάντηση στην από 01/10/2012 εξώδικη δήλωση –διαμαρτυρίας και πρόσκλησης του κ. Πάνου Καμμένου, το υπ’ αριθ. Πρωτ. ΕΜΠ44/03/10/2012 έγγραφό του. 
Σε αυτό βεβαιώνεται άνευ αμφιβολίας, ότι «ουδεμία λίστα στην οποία αναγράφεται το όνομα του κ. Καμμένου υπάρχει στο Σ.Δ.Ο.Ε.»
Αναμφισβήτητα, αποδεικνύεται έτσι, ότι...
η δήθεν εμπλοκή του ονόματος του Πάνου Καμμένου σε οποιουδήποτε είδους λίστα αποτελεί ενέργεια αποπροσανατολισμού της κοινωνίας μας από τα σοβαρότατα ζητήματα στα οποία θα έπρεπε να είμαστε όλοι στραμμένοι. Έτσι συγκαλύπτονται τα λαμόγια της λίστας Λαγκάρντ. Πάνω σε αυτό το θέμα θα επιστρέψουμε.
Η παραπληροφόρηση έχει τα όριά της και τα όριά της είναι η αλήθεια".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ